Τρόποι αποστολής

TΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 1. Με μεταφορικά μέσα του Multi shop Epiplou


 2. Yπηρεσία αντικαταβολής  courier

 Για κάθε παραλαβή  στο χώρο σας  με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς  η συνολική χρέωση διαμορφώνεται στα 7 ευρώ μέχρι τα 5 κιλά βάρους , από 5 κιλά έως  10  στα 13ευρώ ,  για αποστολές από 10 κιλά έως 20 στα 18 , από 20 κιλά έως 30 στα 25 ευρώ και από τα 30 κιλά έως 40 στα 33ευρώ και από 40 κιλά έως 80  στα 45 ευρώ (Μικρά δέματα σε όγκο)          ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ !!!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Στην περίπτωση που η παραγγελία ξεπερνάει τα 300 ευρώ , απαιτείται  προκαταβολή ποσού ύψους 30% με τραπεζική κατάθεση και ενημέρωση με mail  προκειμένου να εκτελεσθεί η παραγγελία.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Σε περίπτωση που το δέμα έχει λίγο βάρος αλλά μεγάλο όγκο τότε η τιμή προσαρμόζεται ανάλογα.


*Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IATA, ως ογκώδες αντικείμενο ορίζεται οποιοδήποτε αντικείμενο του οποίου το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού. Τότε η χρέωση πραγματοποιείται με βάση το ογκομετρικό βάρος της συσκευασίας. Το ογκομετρικό βάρος δίνεται από τον τύπο:    (Μήκος *  Ύψος * Πλάτος) / 5000      όπου οι διαστάσεις υπολογίζονται σε εκατοστά.

  3. Πληρωμή με Paypal ή με τραπεζική κατάθεση

 Για κάθε παραλαβή  στο χώρο σας  με εξόφληση μέσω Paypal (ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 3.7% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΣΩ PAYPAL) ή με τραπεζική καταβολή ανεξαρτήτου προορισμού, ο τρόπος χρέωσης είναι ο ίδιος με την υπηρεσία αντικαταβολής.

 4. Παράδοση με πρακτορείο μεταφορών στην περιοχή σας (Εκτός Αθηνων)

Από το Μulti Shop Epiplou πρός το Πρακτορείο η χρέωση διαμορφώνεται ως εξής , από 0  έως  10 κιλά στα 8 ευρώ , από 10 κιλά έως  20 στα 18 ευρώ , από τα 21 κιλά έως  40 στα 25 ευρώ  και από τα 41 έως τα 60  στα 40 ευρώ
Και από 61 έως 100  στα 60  ευρώ.


O πελάτης επιβαρύνεται για το κόστος της μεταφοράς  από το πρακτορείο (με έδρα την Αθήνα ) έως τον τελικό προορισμό στο πρακτορείο της περιοχής η στον χώρο σας .
(Τα προιόντα μεταφέρονται για λογαριασμό του πελάτη και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχόν φθορές κατά την μεταφορά τους )

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Στην περίπτωση επιλογής πρακτορείου , δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής !

 5. Παραλαβή από την έδρα μας

 Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματα σας από το κατάστημα αφού έχει προηγηθεί επικοινωνία  για εξακρίβωση διαθεσιμότητας και εξόφληση της παραγγελίας.

 6. Χρόνος αποστολής

  Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα η παραγγελία σας θα πραγματοποιηθεί  εντός   7 εργάσιμων ημερών το αργότερο , σε κάθε άλλη περίπτωση ειδική σήμανση πάνω στο προϊόν θα προειδοποιεί για την διαθεσιμότητα του προιόντος.

 Οι τιμές εμπορευμάτων και τα μεταφορικά έξοδα συμπεριλαμβάνουν  ΦΠΑ 24% 

ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΑΣ !!!