Ποιοι Είμαστε

Το Multi Shop Epiplou εκφράζοντας την πείρα αλλά και την αγάπη του για το έπιπλο, ξεκίνησε την λειτουργία του το 2006 στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής , σε ιδιόκτητο χώρο πάνω στη Λεωφόρο Διονύσου με σκοπό να ανταποκρίνεται σε διάφορες ανάγκες και απαιτήσεις σε διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σπιτιού και του χώρου εργασίας.

Οι πελάτες μας μπορούν να διαλέξουν μέσα από την μεγάλη μας  ποικιλία σε Σαλόνια, Γραφεία, Νεανικά - Παιδικά Έπιπλα, Καναπέδες,  Τραπεζαρίες, Ντουλάπες, Τραπέζια Κουζίνας, Καρέκλες, Κρεβατοκάμαρες, Στρώματα,  Έπιπλα Κήπου κ . α  , διαμορφώνοντας ή ανανεώνοντας την επίπλωση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού, του χώρου εργασίας αλλά και των εξωτερικών χώρων όπως τον κήπο, την βεράντα, το μπαλκόνι.

Προερχόμενοι από τον κατασκευαστικό τομέα με πατροπαράδοτη πορεία στο χώρο του επίπλου και γνωρίζοντας τεχνικά χαρακτηριστικά και ποιότητες , ακολουθούμε τις εξελίξεις της ελληνικής αγοράς επίπλου και είμαστε πάντα ενήμεροι ώστε να καλύψουμε κάθε ιδιαιτερότητα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σπιτιού ή εργασίας. Τα έπιπλα μας προέρχονται απευθείας από κατασκευαστές με αποτέλεσμα να μας επιτρέπεται να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις χαμηλότερες τιμές στην ελληνική αγορά επίπλου.

Η φιλοσοφία της Multi Shop Epiplou στηρίζεται στην άρτια εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των καταναλωτών, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να διαμορφώσουν ή να ανανεώσουν τον χώρο του σπιτιού ή της εργασίας τους με έξυπνες και οικονομικές λύσεις. ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝ. ΔΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΦΜ 172022715 ΓΕΜΗ 148901001000